Cătălin Ivan: Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect. Ce clujeni se regăsesc în acest grup

Cătălin Ivan: Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect. Ce clujeni se regăsesc în acest grup
Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, prezent joi la Cluj, a declarat că există un grup de social-democrați care lucrează în prezent la un nou proiect pentru PSD, din care fac parte şi câţiva clujeni.

Cătălin Ivan a afirmat că acest grup este tot mai mare iar în jurul actualului lider Liviu Dragnea sunt tot mai puțini oameni.

"Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD, iar în prima parte a anului viitor va fi prezentat public. Este un proiect complex, cu tot ceea ce înseamnă mecanisme interne de funcționare ale unui partid modern. În jurul lui Dragnea sunt tot mai puțini oameni, se vede clar că a ținut captiv acest partid cu oameni veniți din afara partidului.

Doi pedişti, Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov şi doi peremişti, Olguţa Vasilescu şi Codrin Ştefănescu tin acest partid captiv iar membrii PSD nu pot accepta asta, nu sunt mulţumiţi de cum merge partidul şi aşteaptă un proiect nou. ", a spus Ivan.

Cătălin Ivan: Dragnea conduce partidul prin oameni interimari, ca şi la Cluj

Cătălin Ivan a vorbit şi de faptul că actulul preşedinte al PSD conduce partidul prin lideri interimari de organizaţii judeţene, dependenţi de conducerea centrală, dând Clujul ca exemplu în acest sens. Europarlamentarul a spus că cei doi social democraţi clueni care au fost excluşi din partid după ce l-au criticat pe Liviu Dragnea, lucrează împreună cu el la noul proiect de modernizare a PSD.

"Mie mi se pare că-i caută la CV ca să-i dea afară. Cu cât eşti mai bine pregătit, cu cât ai mai multe studii, cu cât ai muncit mai mult în partid, cu cât ai mai multe de spus, ca să contribui la dezvoltarea partidului prin idei noi, cu atât eşti mai periculos pentru conducerile acestea interimare, care fiind interimare, sunt nesigure. Dragnea conduce partidul prin oameni interimari. În majoritatea organizaţiilor din ţară, ca şi la Cluj, preşedinţii nu sunt aleşi. Nefiind aleşi, ei depind de conducerea centrală şi pe de altă parte se tem permanent că la alegerile pe care le vor avea, vor fi în partid alţii care să-i contracandideze. Şi atunci încearcă să scape de oamenii aceştia. Mihnea Stoica şi Gabriel Oniga sunt tineri foarte valoroşi pentru PSD, orice partid şi i-ar dori iar noi îi dăm afară că nu şi-au plătit cotizaţia, e jenant. Eu sunt convins că ei vor rămâne social-democraţi şi vor reveni în partid. Lucrez cu ei la acest proiect şi sunt oameni foarte bine văzuţi în mediul academic şi de business, sunt oameni cu care poţi să mergi la drum lung", a spus Cătălin Ivan.

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a participat joi, la Facultatea de Studii Economice și Gestiune a Afacerilor din cadrul UBB la o dezbatere asupra proiectului de scoatere în afara legii a acțiunilor la purtător în ţara noastră, pentru care acesta trebuie să adune 100.000 de semnături, pentru a putea intra în dezbaterea parlamentului naţional.

Comenteaza