Cătăniciu şi Giurgiu, prezentaţi de USL în faţa alegătorilor. Ce spun că-i recomandă în Parlament

Cătăniciu şi Giurgiu, prezentaţi de USL în faţa alegătorilor. Ce spun că-i recomandă în Parlament
Candidaţii USL Cluj pentru alegerile parlamentare din toamnă au fost prezentaţi în Mănăştur, Zorilor, Grigorescu şi Centru, informează astăzi formaţiunea politică.

 

Candidaţii USL la alegeri sunt deputatul Mircia Giurgiu în colegiul senatorial 1 și Steluța Cătăniciu vicepreședinte PNL Cluj, candidat al USL în colegiul 2 - Camera Deputaților.

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, spune despre cei doi că activitatea politică a acestora este "recunoscută de comunitate".

„Cei doi candidați propuși de USL au în spate un CV politic solid, atenția lor asupra problemelor comunității fiind o constantă în ultimii ani" a declarat Lăpușan într-un comunicat de presă.

Deputatul Mircia Giurgiu a reamintit că în ultimii ani s-a opus măsurilor abuzive guvernărilor Boc - Ungureanu și consideră că noua majoritate parlamentară și noul guvern trebuie să restabiliească traiul decent al românilor. „Bunăstarea cetățenilor este obiectivul imediat al guvernului Ponta, refacerea țesutului social atât de fragmentat de indiferența guvernărilor PDL, fiind o necesitate ce trebuie continuată de viitorul guvern USL. Redarea încrederii în instituția Parlamentului trebuie să constituie prioritatea viitorilor aleși, prin legi gândite pe termen lung și cu efecte pozitive în traiul cotidian, al clujeanului, al românului" a declarat Giurgiu.

Cătăniciu a anunţat că doreşte să candideze pentru o reprezentare cinstită a clujenilor în viitorul mandat. "„Preocuparea mea numărul unu sunt cetăţenii Clujului care mi-au acordat responsabilitatea reprezentării lor în administraţia locală în ultimele mandate. Consider că experienţa administrativă din Consiliul Local m-a adus mai aproape de clujeni, dialogul constant cu comunitatea, reprezentând o sursă importantă de idei şi inovaţie care vor constitui bazele multor iniţiative legislative" a declarat Cătăniciu.

 

Comenteaza