CATI BARONI ARE ROMANIA? HARTA feudelor sau cum se intoarce Romania in epoca feudalismului timpuriu? Editie Speciala "Jocuri de putere"

CATI BARONI ARE ROMANIA? HARTA feudelor sau cum se intoarce Romania in epoca feudalismului timpuriu? Editie Speciala
De ce sunt nocivi baronii prntru dezvoltarea Romaniei? Cum se pot reduce numarul de mandate la doar doua pentru primari, presedinti de Consilii Judetene si parlamentari?

Daca merge pe mana DNA, Victor Ponta condamna "poporul PSD" la demobilizare si saracie. Daca merge pe mana baronilor, isi risca viitorul politic. Premierul a ales pentru moment baronii.

In aceasta seara, de la ora 22.00, invitatii lui Rares Bogdan analizeaza implicatiile dezvaluirilor din dosarul „Duicu". Cum a ajuns cabinetul lui Victor Ponta locul unde baronul de Mehedinti facea ordine in Politia Romana? La cat timp dupa discutiile de taina a fost Adrian Duicu arestat? Cum a fost ridicat si dus la DNA Radu Mazare din Parcul Herestrau astazi la pranz? Cine spala puntea pe portavionul „Romania"? De ce nu sunt deranjati toti baronii, ci doar unii? Cine ii prorejeaza pe "ceilalti" baroni?

Raspunsurile in aceasta seara la „Jocuri de Putere", de la Rares Bogdan si invitatii sai, numai la Realitatea TV. Catalin Predoiu, Ludovic Orban, Ion Cristoiu, Cornel Ivanciuc si Ovidiu Marincea.

Comenteaza