Ce a făcut Vasile Dîncu în prima oră ca ministru al Apărării

Ce a făcut Vasile Dîncu în prima oră ca ministru al Apărării
| Foto: Facebook.com/vasilesebastiandancu

Senatorul PSD de Cluj, profesorul Vasile Dîncu, a relatat cum și-a început noul mandat la ministerul Apărării.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„În prima mea oră de mandat ca ministru al apărării am discutat cu omologul meu din Polonia. Mi-a vorbit de trei ori, într-o seară, despre militarii noștri din cadrul Grupului de Luptă din Polonia. Mi s-a părut emoționant ceea ce mi-a spus. Am fost foarte bucuros să aud că soldații noștri sunt campioni în ceea ce privește forțele străine dislocate acolo”, a afirmat Dîncu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ministrului clujean, în prezent, aproximativ 600 de militari români se regăsesc în misiuni și operații externe sub comandă sau mandat NATO, UE, ONU şi OSCE.

Vasile Dîncu a transmis și un mesaj de Ziua Națională a României. „Le mulțumesc militarilor noștri pentru că, prin toată activitatea lor, sunt unii dintre ce mai buni ambasadori pe care țara noastră îi are în lume și le-am transmis că una dintre misiunile mele la acest minister este să dezvolt calitatea vieții oamenilor noștri din Armata Română.

Dragi militari români, vă felicit pentru tot ceea ce faceți pentru România noastră! În numele meu și al domnului prim-ministru vă transmit La mulți ani de Ziua Națională, să rămâneți sănătoși și vă așteptăm să vă întoarceți cu bine acasă!”, se mai arată în postarea social-democratului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza