Ce a pățit bărbatul care l-a stropit cu cerneală pe George Simion

Ce a pățit bărbatul care l-a stropit cu cerneală pe George Simion
| Foto: ziaruldebacau.ro

Co-președintele AUR George Simion a fost atacat cu cerneală la Iași, în timpul unei acțiuni care a fost organizată în 24 ianuarie 2022, de Ziua Principatelor Române.

Circa 1.000 de oameni s-au adunat în Piața Unirii, cu toate că autoritățile au anulat toate evenimentele oficiale, în contextul pandemiei.

În Piața Unirii din Iași, co-președintele AUR, George Simion, era prins în Hora Unirii, când a fost stropit cu cerneală, din spate, de un bărbat.

„Scuipatul provocatorului pe obrazul poporului nu o să facă decât să ne dea un nou Cuza”, a spus Simion, la scurt timp după incident, potrivit stirileprotv.ro.

În urma incidentului, polițiștii locali au identificat din mulțime două persoane, un bărbat și o femeie, și le-au dus la o secție a Poliției Municipale.

Este vorba despre un tânăr de 31 de ani, dintr-o comună de lângă Iași și de soția lui. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că are o “nemulțumire personală” față de politician. Pe numele tânărului s-a deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comenteaza