Video Ce așteptări are primarul Emil Boc de la ziua de 9 iunie

Ce așteptări are primarul Emil Boc de la ziua de 9 iunie

Emil Boc a subliniat, la ZIUA LIVE, importanța zilei de 9 iunie, cea a votului pentru alegerile locale și europarlamentare.

Edilul a atras atenția că 9 iunie este o zi importantă atât pentru viitorul Clujului, cât și pentru viitorul Europei.

„Este o zi normală în viața democratică a unei țări, a unui oraș, este o zi importantă în egală măsură pentru viitorul Europei și pentru viitorul Clujului. Am încredere în rațiune, în echilibru și în capacitatea de a continua lucrurile bune începute, am încredere în discernământul oamenilor de bine care pot judeca cu mintea lor în continuare.

Eu spun că pentru noi (pentru liberalii de la Cluj – n.red) vorbesc faptele, în primul rând, iar dacă aceste fapte sunt convingătoare, atunci și eu cu bună credință îi rog pe clujeni să analizeze programul PNL și să susțină echipa PNL atât la Primărie, la Consiliul Local, la Consiliul Județean, la președinția CJ a domnului Alin Tișe, sau evident a domnului europarlamentar Daniel Buda pentru Parlamentul European. Cred că această echipă închegată are fapte în spate, are argumente, seriozitate, maturitate, experiență, conexiuni și capacitatea de a ști în continuare să aducă bani, și am adus 4,5 miliarde de euro dar și să aducă alț bani pentru alte proiecte ale Clujului”, a declarat Emil Boc.

Comenteaza