Ce cred colegii de la Cluj despre retragerea lui Ponta VIDEO

Ce cred colegii de la Cluj despre retragerea lui Ponta VIDEO
Premierul Victor Ponta are de gând să se retragă din politică, însă doar după alegerile prezidenţiale din noiembrie. Primul ministru a anunţat acest lucru într-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook, în care menţionează că ia această decizie deoarece vrea să petreacă mai mult timp alături de familie.

PONTA SE GÂNDEŞTE LA RETRAGERE

sursa: facebook.com/victor.ponta

"În noiembrie, după ce câştigăm aceasta ultima si vitala batalie, ma voi putea declara multumit de ce am realizat! Si atunci imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu imi propun sa recuperez cat voi putea de mult din timpul pe care in ultimii 13 ani NU l-am dat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata mea", a precizat premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Unii colegi de partid ai premierului au crezut că mesajul este o glumă de 1 aprilie, în timp ce alţii sunt de părere că liderul PSD nu se va retrage din viaţa politică. Printre ei sunt senatorii Alexandru Cordoş şi Sorin Bota, dar şi preşedintele PNL Cluj Horea Uioreanu. Vezi ce spun aceştia, în materialul video

Premierul Victor Ponta a menţionat în postarea sa pe Facebook că a luat decizia de a se retrage din politică astăzi, în ziua în care se împlinesc 13 ani de când a fost numit de Adrian Năstase, în funcţia de şef al Corpului de Control al Guvernului.


Reporter: Ancuţa Stăvar
Imagine: Călin Fedeleş

 

Comenteaza