Exclusiv Foto Ce le-a transmis președintele Iohannis liberalilor veniți la Cluj

Ce le-a transmis președintele Iohannis liberalilor veniți la Cluj
| Foto: presidency.ro

Aflat la Cluj, șeful statului s-a întâlnit cu liberalii din județele învecinate, cărora le-a transmis să fie pregătiți să preia guvernarea.

Însoțit de Rareș Bogdan și de Daniel Buda, candidați PNL la alegerile europene, de primarul Emil Boc și  de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, Klaus Iohannis le-a vorbit sutelor de liberali veniți din Regiunea Nord-Vest să se întâlnească la Cluj cu președintele.

Șeful statului le-a transmis acestora că guvernarea PSD-ALDE se apropie de sfârșit, iar PNL trebuie să fie gata să preia frâiele țării.

De asemenea, Iohannis a spus că va lupta și va câștiga un nou mandat la Cotroceni și a subliniat că lupta împotriva corupției trebuie să continue. Președintele a vorbit despre referendumul pe justiție, care va avea loc în paralel cu scrutinul european și i-a chemat pe români la vot.

La ora 17:00, Klaus Iohannis va fi prezent la sala Auditorium Maximum din cadrul Universității Babeș-Bolyai, unde își va lansa ultimul său volum, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”. 

Comenteaza