Ce restricții vor fi ridicate? Rareș Bogdan spune ce vor putea face românii

Ce restricții vor fi ridicate? Rareș Bogdan spune ce vor putea face românii

Vești noi pentru mii de români. Europarlamentarul Rareș Bogdan vine cu noi precizări privind ridicarea restricțiilor din România. Totodată, acesta face apel la cetățeni să respecte cu strictețe legislația.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Într-o postare pe pagina personală de facebook, Rareș Bogdan a vorbit despre regulile pe care trebuie să le urmeze persoanele care au case la țară și doresc să se ocupe de pământ.

Poza noua 07.08.2018

Pentru a lămuri orice fel de întrebări, europarlamentarul s-a documentat și i-a anunțat pe aceștia ce trebuie să bifeze în declaraţia pe proprie răspundere care este obligatorie în perioada stării de urgenţă.

 „Am sute de mesaje în privat în care sunt rugat să mă interesez de ce se poate merge la țară pentru a lucra pământul doar cu certificat de producător și document de proprietate. Am lămurit problema. Se poate merge la țară să muncești pământul fără niciun certificat. Dacă are cineva casă la țară cu un pic ce pământ și vrea să pună răsaduri de roșii sau mai știu eu ce, sau să plivească buruienile, o poate face liniștit. În declarația care trebuie completată se bifează căsuța referitoare la „realizarea de activități agricole”, cadrele MAI sunt instruite în acest sens”, a scris Rareș Bogdan pe pagina personală de facebook.

În ceea ce privește distanța, potrivit europarlamentarului nu există „ o limită de kilometri”. Totodată, acesta a adăugat că documentul de proprietate nu este necesar în momentul deplasării.

„Am fost informat că nici documentul de proprietate nu este necesar. Nu există limită de kilometri. 20, 50, unde are omul loc. Sigur, buna-credință se prezumă. Să nu încălcăm legea!”, a adăugat Rareș Bogdan.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza