News alert "Ce sa fie, dobitocule..." Rareş Bogdan, răspuns devastator pentru pesedistul Florin Iordache, care a anunţat dezincriminarea abuzului în serviciu

"Ce sa fie, dobitocule..." Rareş Bogdan, răspuns devastator pentru pesedistul Florin Iordache, care a anunţat dezincriminarea abuzului în serviciu

Președintele Comisiei speciale pentru legile justiției, Florin Iordache: "Și dacă am dezincrimina abuzul în serviciu prin OUG, ce cedeţi că ar fi?".

Rareş Bogdan i-a răspuns social-democratului:

"Ce să fie, dobitocule, ... Am înţelege încă o dată că infractorii sunt infinit mai importanţi pentru voi, infractorii, decât oamenii cinstiţi ai acestei ţări şi am înţelege că suntem o ţară de tip Columbia lui Pablo Escobar. Dar mă întreb de ce naiba nu transformaţi puşcăriile în tabere de muncă şi recreere pentru activul vostru de partid? Sau mai bine închideţi toate puşcăriile şi transformaţi puşcăriaşii în profesori de conduită morală şi “bună" guvernare", i-a răspuns Rareş Bogdan lui Florin Iordache.

"Hoţii, proştii şi infractorii au ajuns să conducă această ţară. Ruşinos", a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook după ce președintele Comisiei speciale pentru legile justiției a spus că nu vede nicio problemă în dezincriminarea abuzului în serviciu prin OUG. 

„Abuzul în serviciu a creat o prea mare pasiune. Și dacă am dezincrimina abuzul în serviciu prin OUG, ce credeți că ar fi?”, a spus Florin Iordache, când jurnaliștii l-au întrebat despre modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală prin ordonanță de urgență, inițiativă anunțată săptămâna aceasta de premierul Viorica Dăncilă, după ședința conducerii PSD.

 „Ar fi foarte bine. Ar fi și o soluție dezincriminarea, pentru că abuzul în serviciu eu cred că a creat prea multă pasiune și prea multă dispută. Să vedem motivarea CCR și, din câte știu eu, dă posibilitatea legiuitorilor, fie că discutăm de Parlament, fie că discutăm de Guvern, să elimine această infracțiune”, a continuat Florin Iordache.

Comenteaza