Ce se mai aude de numirea lui Abrudean în fruntea SGG? Nicolae Ciucă a spus cum va fi luată decizia

Ce se mai aude de numirea lui Abrudean în fruntea SGG? Nicolae Ciucă a spus cum va fi luată decizia
| Foto: Facebook.com/Mircea Abrudean

Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat, luni, despre numirea lui Mircea Abrudean ca Secretar General al Guvernului că decizia va fi luată pe baza dialogului pe care îl are cu premierul Ciolacu.

Fostul premier a mai precizat că nu este vorba doar de această funcţie, ci sunt mai multe funcţii care nu au fost încă rezolvate.

„Am spus şi săptămâna trecută, spun şi acum, această decizie va fi luată pe baza dialogului pe care îl am cu premierul Ciolacu şi urmează ca atunci când vom închide toate funcţiile”, a afirmat preşedintele PNL, după şedinţa conducerii partidului, potrivit news.ro.

Nicolae Ciucă declara săptămâna trecută, despre numirea lui Mircea Abrudean ca secretar general al Guvernului că „până în acest moment”, au toate avizele necesare pentru a putea să încadreze această funcţie şi împreună cu domnul Marcel Ciolacu vor găsi o soluţie în acest sens.

Am convenit ca după ce rezolvăm aceste probleme care sunt absolut prioritare şi necesare pentru bunul mers al guvernării, să avem această discuţie cât de curând posibil, nu este obligatoriu o prioritate, a mai spus liderul PNL.

Comenteaza