Ce și-ar cumpăra Rareș Bogdan cu 100 de lei. Liderul PNL îi dă replică lui Marcel Ciolacu: ”Eu atât îi spun”

Ce și-ar cumpăra Rareș Bogdan cu 100 de lei. Liderul PNL îi dă replică lui Marcel Ciolacu: ”Eu atât îi spun”

Eurodeputatul PNL îl atenţionează pe Marcel Ciolacu să nu cadă în ridicol, făcând referire la cumpărăturile făcute de premier cu 100 de lei.

Cât despre încălţăminte, Rareş Bogdan s-a arătat invidios că Marcel Ciolacu poartă pantofi de 1.500 de euro.

”Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!”, a recomandat Rareş Bogdan.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a fost întrebat ce îşi cumpără de 100 de lei, după ce, în urmă cu o săptămână, premierul Marcel Ciolacu a postat pe Facebook un bon de cumpărături pentru a arăta ce şi-a putut cumpăra cu 100 de lei, atrăgând numeroase critici şi ironii.

”Roşii, brânză de la sibienii mei, pâine şi untură, unsoare, cum se zice în Ardeal. Nu ştiu ce a luat Ciolacu, dar ştiu un singur lucru: în politică trebuie să fii foarte atent, că poţi să cazi în ridicol extrem de rapid. Trebuie să aibă grijă! Eu atât îi spun, cu simpatie: Domnule, ai grijă! Vi-l amintiţi pe Adrian Năstase în cizme de cauciuc şi în vestă? Nu încerca să fii ceea ce nu eşti”, a spus Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a declarat că nu are pantofi de 1.500 de euro, aşa cum poartă liderul ”socialist” Marcel Ciolacu.

”N-am pantofi de 1.500 de euro. Şi sunt un om bogat şi port haine scumpe. N-am pantofi de 1.500 de euro. Sunt invidios. Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!”, a îndemnat eurodeputatul PNL.

În luna iulie, la ziua Patriarhului Daniel, premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Camerei Deputaţilor Alfred Simonis s-au afişat cu pantofi italieneşti identici, de peste 1.500 de dolari, conform relatărilor de presă, potrivit stirileprotv.ro.

Comenteaza