Video Ce spune Alin Tișe despre o nouă candidatură în conducerea centrală a PNL

Ce spune Alin Tișe despre o nouă candidatură în conducerea centrală a PNL

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care este și vicepreședinte al PNL pe zona de justiție și drepturi cetățenești, n-ar fi foarte interesat să mai candideze pentru o funcție în conducerea centrală a liberalilor, dacă vor fi din nou alegeri.

Liderul forului administrativ județean a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre eventualele schimbări din fruntea Partidului Național Liberal, odată cu alegerea unui nou președinte, în persoana lui Nicolae Ciuă.

Este o discuție aici, fiind vorba de un congres extraordinar, dacă mai trebuie refăcute alegerile la toate funcțiile sau doar la cele vacantate. Asta era discuția la București. Încă nu există o decizie finală. Din ce am văzut eu, și din atmosfera pe care o are partidul astăzi, nu se va face congres pentru toate funcțiile, ci se vor ocupa doar posturile vacantate.

Dacă va fi totuși cazul de un congres, vom vedea în momentul acela. Astăzi, înclin să cred că nu aș mai fi neapărat interesat să mă duc în conducerea centrală, dar vom vedea. Cred că deocamdată se va merge doar pe ocuparea locurilor vacante”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Șeful județului Cluj a comentat și motivele din spatele plecării lui Florin Cîțu din fruntea PNL.

Comenteaza