Video Ce spune Boc despre propunerea de premier a PNL: „Sper ca până vinerea viitoare România să aibă un guvern care să ia taurul de coarne”

Ce spune Boc despre propunerea de premier a PNL: „Sper ca până vinerea viitoare România să aibă un guvern care să ia taurul de coarne”

Liderii PNL au decis joi, în ședința Biroului Executiv Național, să îl propună pe Nicolae Ciucă pentru funcția de prim-ministru.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre propunerea liberalilor pentru funcția de premier, în persoana ministrului interimar al Apărării, generalul în rezervă Nicolae Ciucă.

Este o propunere bună. Nu este nouă. Partidul a mai dat o dată un vot de încredere în unanimitate pentru a forma un guvern al PNL, și face parte din strategia adoptată de liberali cu câteva seri în urmă, în care am spus: rotativă, dar cu premier PNL. Chiar ieri, la propunerea președintelui partidului, a fost votat în unanimitate Nicolae Ciucă pentru a forma un guvern”, a declarat, la ZIUA LIVE, primarul Clujului.

Boc speră ca, până vinerea viitoare, România să aibă un guvern care să „ia taurul de coarne” și să „rezolve problemele majore cu care oamenii se confruntă”.

Guvernul Ciucă va fi votat săptămâna viitoare, joi, 25 noiembrie, potrivit ultimelor informații. Se pare că Ciucă este acceptat și de PSD. Zilele următoarele, președintele Klaus Iohannis va convoca partidele la consultări, la Palatul Cotroceni.

Comenteaza