Ce spune liderul PSD despre trecerea ministerului Apărării la PNL

Ce spune liderul PSD despre trecerea ministerului Apărării la PNL
| Foto: digi24.ro

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că partidul va veni „cât de curând” cu o nominalizare pentru Ministerul Apărării şi consideră că un troc cu liberalii „nu este o abordare serioasă”.

Întrebat miercuri când va face PSD o propunere pentru şefia ministrului Apărării, Marcel Ciolacu a spus: „Cât de curând. În momentul acesta Ministerul Apărării are la conducere omul care a condus acel minister şi a fost şeful de Stat Major, deci nu este o problemă în acest moment la Ministerul Apărării”.

De asemenea, liderul social-democrat a fost întrebat dacă se pune problema ca PSD să cedeze Ministerul Agriculturii şi să primească în schimb un alt minister.

„Nu, nu consider că este o abordare serioasă uin eventual troc, are loc o discuţie în coaliţie, cum este normal”, a precizat Ciolacu. Ministrul Apărarii Vasile Dîncu a demisionat din funcţia de ministru al Apărării.

El a fost în ultima perioadă ţinta unor critici din partea prim-ministrului şi a preşedintelui Klaus Iohannis, după o serie de declaraţii legate de soluţionarea conflictului din Ucraina.

Comenteaza