Ce spune premierul Ciucă despre ministrul Vasile Dîncu. S-a vorbit despre schimbarea clujeanului

Ce spune premierul Ciucă despre ministrul Vasile Dîncu. S-a vorbit despre schimbarea clujeanului
| Foto: Facebook.com/vasilesebastiandincu

Premierul Nicolae Ciucă a evitat să spună dacă este mulţumit de activitatea ministrului Vasile Dîncu, dar a precizat că rezultatele obţinute de Ministerul Apărării la Summitul de la Madrid au fost foarte bune.

„De remaniere este nevoie ori de câte ori nu se îndeplinesc sarcinile şi atribuţiile”, a afirmat, joi, Nicolae Ciucă, într-o conferinţă de presă la Sinaia, precizând că evaluarea se referă la miniştri şi secretarii de stat. 

”Remanierea este un atribut al premierului şi ea va fi făcută în funcţie de rezultatele şi activitatea fiecărui ministru în parte”, a adăugat premierul, potrivit news.ro.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea ministrului Apărării, Ciucă a precizat că „trebuie să ne uită la ceea ce România a reuşit să obţină la Summitul de la Madrid”, MApN fiind „o componentă importantă în demersul politico-militar”. 

„Până în acest moment există pentru fiecare dintre noi (...) evaluări care pot fi considerate ca pozitive, dar şi evaluări care pot fi considerate a fi negative. MApN este un rezultat foarte bun pentru noi”, a mai afirmat premierul. 

Amintim, în urmă cu câteva zile a apărut în spațiul public informația că PSD ia în calcul o eventuală schimbare din funcție a ministrului apărării, Vasile Dîncu, însă o decizie nu a fost încă luată.

Comenteaza