Video Ce spune primarul Emil Boc despre „versurile” compuse la Cluj de președintele PNL, Nicolae Ciucă

Ce spune primarul Emil Boc despre „versurile” compuse la Cluj de președintele PNL, Nicolae Ciucă
| Foto: Facebook Emil Boc

„Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe – Boc Emil!”, a spus liderul PNL, Nicolae Ciucă, săptămâna trecută, la Cluj, cu ocazia lansării candidaților la alegerile din 9 iunie, iar declarația sa nu a rămas  neobservată.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a declarat surprins de „dimensiunea poetică” a președintelui PNL. El a vorbit, la ZIUA LIVE, despre participarea lui Nicolae Ciucă la evenimentul de lansare a candidaților la alegerile din 9 iunie.

„Am rămas surprins de dimensiunea poetică a domnului președinte..., pentru că este un om extrem de complex, care are, dincolo de rigoarea și modul serios cu care abordează fiecare problemă pe care o au românii, dimensiunea aceasta de a pune în versuri o sinteză despre performanță. În primul rând am fost onorați să îl avem la Cluj invitat, a avea invitat președintele partidului la un eveniment de lansare a candidaților reprezintă cea mai înaltă apreciere și recunoaștere din partea conducerii partidului pentru această organizație condusă de Daniel Buda și pentru munca de echipă din PNL.

Clujul este o echipă mare, este echipa care coordonează în numele clujenilor - echipa PNL - direcția de evoluție și duce Clujul în direcția corectă, împreună cu toți clujenii. Clujenii ne-au acordat încrederea politică, iar noi împreună cu ei am dus Clujul pe primul loc. Iar acum, împreună cu clujenii, echipa PNL e pregătită să mențină nivelul la care am ajuns și să treacă la nivelul următor pentru a-și consolida poziția de oraș câștigător”, a declarat Emil Boc.

Vă reamintim că președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, sâmbătă, la Cluj, cu ocazia lansării candidaților la alegerile din 9 iunie, că partidul pe care îl conduce ar putea urma o formulă valabilă pentru toate administrațiile care nu au reușit să ajungă la nivelul administrației clujene.

Nicolae Ciucă a dat și alte câteva exemple de administrații liberale care performează, pe lângă cea de la Cluj.

„Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe – Boc Emil.

(...) Trebuie să depăşim acest nivel. De ce spun asta? Ziceam mai devreme că judeţul Cluj a depăşit partea aceasta de aşteptare a dezvoltării la nivel judeţean şi la nivel naţional. Sigur nu este totul. Dar este un exemplu pe care noi, liberalii, trebuie să îl multiplicăm. Şi aşa cum se întâmplă la Cluj, cum se întâmplă la Bihor, la Alba, la Sibiu, la Braşov, la Suceava, la Iaşi, la Arad, la Caraş, la Ilfov, la Constanţa. Iată doar câteva exemple unde administraţia liberală performează şi se distinge faţă de celelalte administraţii.

Asta înseamnă că se poate. Iar noi trebuie să căpătăm încrederea în noi înşine, asta înseamnă prin noi înşine, să avem încredere în noi înşine şi să continuăm să  creștem încrederea cetățenilor în valorile PNL, în tot ceea ce înseamnă administrația și guvernarea liberală, pe =modelele și exemplele despre care s-a vorbit. Alegerile locale sunt despre ceea ce facem în administrația locală, dar în deplină legătură cu ceea ce ce înseamnă beneficiile statutului de membru al UE”, a spus Nicolae Ciucă.

Comenteaza