News alert Ce spune Rareș Bogdan despre candidatura pe listele PNL la europarlamentare. "Da, această chestiune s-a discutat"

Ce spune Rareș Bogdan despre candidatura pe listele PNL la europarlamentare. "Da, această chestiune s-a discutat"

Jurnalistul a comentat informațiile "pe surse" potrivit cărora ar deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare.

"Jurnalistul Rareș Bogdan va deschide lista candidaților PNL la alegerile europarlamentare din primăvara acestui an. În primele trei locuri se vor mai afla actualul europarlamentar Siegfried Mureșan, purtătorul de cuvânt al PPE, și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava", anunța astăzi presa din capitală.

Jurnalistul a clarificat lucrurile pe pagina sa de Facebook, confirmând că au fost discuții în partid pe această temă:

"Da, aceasta chestiune s-a discutat. Din câte cunosc, între reprezentanţii PNL și consultanții lor. Mă bucur dacă cineva s-a gandit la mine, sunt flatat. Pentru un bărbat care este interesat de destinul țării sale, nimic nu poate fi mai onorant decât să o facă în umbra Brătienilor, visând la realizările lor. Însă eu sunt jurnalist şi îi sprijin cu drag de aici. Am văzut că există idei de atragere a unor oameni din zona Dreptei, testarea sociologică a unor personaje/personalități/indivizi și cam atât. Dar eu sunt jurnalist și nimic altceva. Doresc să rămân în această zonă în urmatoarea perioadă. Iubesc enorm meseria mea de jurnalist! Sunt mândru să o practic", a precizat Rareș Bogdan.

 

Comenteaza