Cel mai tânăr ministru din Guvernul Ciolacu are 32 de ani, e din Ardeal, absolvent de UBB Cluj, cu doctorat coordonat de Vasile Dîncu

Cel mai tânăr ministru din Guvernul Ciolacu are 32 de ani, e din Ardeal, absolvent de UBB Cluj, cu doctorat coordonat de Vasile Dîncu
| Foto: https://www.facebook.com/IvanBogdanGruia

PSD îl propune pentru postul de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) pe Bogdan-Gruia Ivan, potrivit listei de miniștri nominalizați de partidul premierului Marcel Ciolacu. 

Bogdan Ivan are numai 32 de ani. Acesta a devenit deputat PSD în 2020, după ce, în precedenții opt ani, a fost consilier al președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Bogdan Ivan ar putea deveni astăzi, noul ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării şi spune că nominalizarea sa pentru această funcție reprezintă o mare onoare.

”Părinții mei m-au crescut să fiu un om cu bun-simț, mentorul meu, domnul președinte Emil Radu Moldovan, să pun oamenii înainte de propria persoană, echipa PSD să lupt pentru oameni, Parlamentul, să nu mă las.

Este o onoare pentru mine să fiu propunerea Partidului Social Democrat pentru conducerea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării. Concret, nu te pregătește cineva să fii ministru, ci toți cei alături de care clădești și cei care te provoacă, pasiunea pentru inovare și respectul pentru rădăcini.

Mulțumesc viitorului premier al României, dlui. Marcel Ciolacu și conducerii PSD pentru susținere. Cu gândul la fiecare dintre dumneavoastră și la Dumnezeu: vom face din rău, bine. Și din bine, mai bine”, transmite Bogdan Ivan pe pagina de socializare. 

Comenteaza