Celebrul rapper DOC apare în clipul-manifest al independentului Octavian Buzoianu - VIDEO (PE)

Celebrul rapper DOC apare în clipul-manifest al independentului Octavian Buzoianu - VIDEO (PE)
Octavian Buzoianu și-a lansat, astăzi, manifestul de campanie electorală, într-un material video în care apare și rapper-ul DOC, devenit celebru mai ales după colaborarea cu Smiley la piesa "Pierdut buletin".

"Clujul e independent!" este mesajul principal transmis de Octavian Buzoianu, singurul candidat independent pentru fotoliul de primar la Cluj-Napoca pentru alegerile din 5 iunie.

"Independent de partide, etnii, de limba vorbită, de credințe religioase și orientări personale, independent de cât am învățat pe băncile școlii sau din viață, independent de câți bani avem, de cât de cunoscuți suntem, independent de caractere și opțiuni de moment împărțim o realitate incontestabilă: suntem vecini, locuitori ai aceluiași oraș. Orașul pe care îl vrem independent și demn. Independent de jocuri de culise și interese meschine. Independent de sisteme și mentalități învechite. Orașul despre care să putem afirma cu mândrie: Clujul este independent", se arată în materialul video cu manifestul candidatului Octavian Buzoianu.

Conform ultimului sondaj IRES, publicat ieri, Octavian Buzoianu este principalul contracandidat al actualului primar pentru alegerile locale din 5 iunie.

Publicat de Provincia News Srl la comanda Trop Media srl Pentru candidatul Buzoianu Octavian Cod mandatar 24160303

Comenteaza