CEx al PSD | Codrin Ştefănescu: Vom avea o şedinţă mai furtunoasă ca niciodată. Suntem toţi cu nervii la pământ

CEx al PSD | Codrin Ştefănescu: Vom avea o şedinţă mai furtunoasă ca niciodată. Suntem toţi cu nervii la pământ
Comitetul Executiv al PSD se întruneşte luni la sediul partidului din Kiseleff, pentru a tranşa situaţia premierului Mihai Tudose, iar liderii partidului vor decide dacă îi vor retrage sprijinul politic.

Înaintea şedinţei CEx, Codrin Ştefănescu a declarat că social-democraţii trebuie să ia o „decizie finală", chiar dacă va fi nevoie să stea toată noaptea la partid.

„Nu cred că vom discuta despre demiteri. Vom avea o şedinţă mai furtunoasă ca niciodată. Suntem toţi cu nervii la pământ. (...) Indiferent cât durează această şedinţă, vom ieşi cu o soluţie. Ultimele zile au fost cumplite. În mass media au apărut tot felul de ştiri pe surse, au fost tot felul de declaraţii ale colegilor mei. A curs cu scrisori şi luări de poziţie. Azi e obligatoriu să găsim soluţia finală. Intru cu speranţa că trebuie să ne aducem aminte de zilele în care am fost uniţi", a declarat Codrin Ştefănescu.

Deşi liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, după precedentul CEx, că următoarea şedinţă va avea loc în perioada 29-31 ianuarie la Iaşi, mai mulţi membri şi lideri social-democraţi au cerut convocarea de urgenţă a Comitetului Executiv.

În şedinţa de luni ar urma să se discute dacă i se retrage sprijinul politic lui Mihai Tudose. De asemenea, se va discuta şi despre demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, după ce premierul a spus că dacă aceasta îşi va da demisia, el o va accepta.

 

Comenteaza