CIFRELE MINCINOASE ALE GUVERNĂRII PONTA - Jocuri de Putere, ora 21, Realitatea TV

CIFRELE MINCINOASE ALE GUVERNĂRII PONTA - Jocuri de Putere, ora 21, Realitatea TV
CIFRELE MINCINOASE ALE GUVERNĂRII PONTA * DE CE VA INTRA ROMÂNIA ÎN RECESIUNE * AM AVUT DREPTATE! O PARTE DIN ORĂŞTIE - SIBIU TREBUIE DEMOLATĂ * 115 MILIOANE DE EURO IROSIŢI?

În această seară, de la ora 21.00, analiştii economici ai momentului îţi arată cifrele mincinoase ale Guvernării „Ponta". Mircea Coşea, Radu Soviani, Lucian Isar şi Florin Cîţu îţi demonstreează cu calcule de ce va intra România în recesiune şi care sunt cele mai mari pericole pentru buzunarul cetăţeanului.

Vei afla minciuna incalificabilă din noiembrie 2014! Dar şi incompetenţa unor miniştri care dau visteria ţării pe mâinile unor penali!

Iar de la ora 22.30, NU NE BUCURĂM CĂ AM AVUT DREPTATE! Dezvăluirile şocante făcute de Rareş Bogdan şi invitaţii săi de excepţie, specialişti în infrastructură, s-au confirmat: o porţiune din autostrada Orăştie - Sibiu trebuie demolată, din cauza inaugurării electorale care nu a ţinut cont de avertismentul experţilor care spuneau că erorile grave din proiectare şi execuţie sunt o bombă cu ceas.

Arătăm vinovaţii şi cerem începerea urmăririi penale împotriva lui Victor Ponta, autorul moral al catastrofei! În această seară îi vei descoperi şi pe ceilalţi membri ai GRUPULUI INFRACŢIONAL ORGANZAT de la CNADNR!!

Şi punem trei întrebări: va trebuie să dea înapoi România 115 milioane de euro investiţi din bani europeni dacă lucrarea nu este recepţionată până la 31 decembrie? Cine a decis deschiderea autostrăzii? De ce a fost dat afară consultantul care a trimis Guvernului 300 de rapoarte de neconformitate?

VEI AFLA CE NU SCRIA PE PANOURILE ELECTORALE ALE LUI PONTA: CÂŢI KILOMETRI DE AUTOSTRADĂ DEMOLEAZĂ!

Totul astă-seară, la „Jocuri de Putere", de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi excepţionali, pe Realitatea TV, Realitatea FM şi realitatea.net!

Comenteaza