Cine este candidatul USR pentru primăria Apahida. Are doar 31 de ani

Cine este candidatul USR pentru primăria Apahida. Are doar 31 de ani

USR Cluj a anunțat că Paul Cserei va fi candidatul care se va bate din partea useriștilor pentru fotoliul de primar al comunei Apahida.

Potrivit reprezentanților USR Cluj, Paul Cserei este născut în Apahida, are 31 de ani și deține o firmă în domeniul resurselor umane.

„Paul Cserei este candidatul USR. la funcția de primar al comunei Apahida.

Este născut în Apahida, are 31 ani, este tată a 2 copii, soț și antreprenor. Deține o firmă în domeniul resurselor umane unde administrează peste 600 persoane. Paul vrea ca Apahida sa fie o comună modernă, digitalizată și în care apahidenii să aibă acces la spații verzi, unde sa își petreacă timpul liber.

«Alegerea de a intra în politică și de a candida la funcția de primar al comunei Apahida o reprezintă faptul că vreau să schimb ceva pentru locuitorii comunei.Nu vreau să câștig niște alegeri pentru vreun orgoliu, vreau să realizez mai multe lucruri bune pentru Apahida și pentru cetățeni. Prioritatea mea și implicit a echipei mele, vor fi mereu oamenii, cetățenii acestei localități, bunăstarea și confortul lor. Vom munci pentru că Apahida să devină comuna pe care ne-o dorim cu toții!”», a afirmat candidatul USR la funcția de primar al comunei Apahida.

Comenteaza