Foto Cine este noul purtător de cuvânt al PNL. A fost supranumit „Ministrul în chiloți”

Cine este noul purtător de cuvânt al PNL. A fost supranumit „Ministrul în chiloți”
| Foto: revista22.ro

Deputatul Ionuţ Stroe, fost ministru al Tineretului și Sportului, este noul purtător de cuvânt al Partidului Național Liberal.

Stroe a fost desemnat purtător de cuvânt al liberalilor, luni, în şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Acesta îl înlocuieşte pe Ionel Dancă, plecat din PNL alături de Ludovic Orban şi alţi liberali după decizia conducerii de a-l exclude pe fostul preşedinte al partidului.

Deputatul PNl de Dolj Ionuţ Stroe a mai deţinut funcţia de purtător de cuvânt al PNL, în 2015, după ce Alina Gorghiu a devenit preşedintele PNL. Stroe a fost şi ministrul Tineretului şi Sportului, în Executivul condus de Ludovic Orban. 

Ionuț Stroe a fost protagonistul unei faze memorabile la TV, în 2020, pe când deținea portofoliul de la Tineret și Sport. Liberalul a făcut o gafă monumentală în timpul unei transmisiuni în direct, când telefonul pe care era în direct în apel video i-a căzut din mână, și s-a putut observa cum acesta purta o cămașă, dar nu avea pantaloni pe el, ci doar boxerii.

Cu toate astea, a reușit să câștige simpatia unora și să și facă haz de necaz după ce postat o poză cu el în aceeași ipostază, pe rețelele de socializare. Internauții s-au întrecut în glume și porcela de „Ministru în chiloți” a rămas în mintea multora.

Cine este noul purtător de cuvânt al PNL. A fost supranumit „Ministrul în chiloți”

Comenteaza