Ciolacu, despre fotografiile din presă în care apare şi liderul AUR: „Nu ne-am întâlnit, doar am vorbit la telefon”

Ciolacu, despre fotografiile din presă în care apare şi liderul AUR: „Nu ne-am întâlnit, doar am vorbit la telefon”
| Foto: gandul.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, precizează că nu a avut o întâlnire cu liderul AUR George Simion, ci o discuţie telefonică: „Ne-am contactat unul pe altul”.

„Nu am avut o întâlnire, ci o discuţie telefonică cu dl. Simion. Nu am avut o întâlnire personală cu dl. Simion. Am avut o discuţie cu un viitor coleg în Parlamentul României”, relatează Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

Întrebat cine a provocat discuţia, liderul Partidului Social Democrat a spus: „Ne-am contactat unul pe altul. Am avut o discuţie, ne-am făcut rost de telefoanele unul celuilalt”. De asemenea, el spune că nu a avut discuţii pentru crearea de majorităţi cu liderii politici.

Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a avut o discuţie cu preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dâncu. În fotografiile prezentate de Gândul.ro apare şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Întâlnirea dintre Vasile Dâncu și George Simion a avut loc vineri, în jurul prânzului, la o adresă din Primăverii, acolo unde se află și sediul IRES, institut coordonat de Dâncu.

Comenteaza