Ciolacu iese la atac: „Guvernarea PeNeListo-USeRistă este preocupată doar de tragerea la sorţi a funcţiilor”

Ciolacu iese la atac: „Guvernarea PeNeListo-USeRistă este preocupată doar de tragerea la sorţi a funcţiilor”
| Foto: caleaeuropeana.ro

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că guvernarea este preocupată doar de„ tragerea la sorţi a funcţiilor”, iar „meritocraţia promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid”.

„Nimic pentru români, totul pentru ei! Şcoli închise. Fermierii şi firmele româneşti lăsate de izbelişte. Salarii îngheţate. Facturi mărite. Pensii reduse, deşi CCR a reconfirmat astăzi ceea ce a spus în mod repetat anul trecut şi anume că majorarea pensiilor cu 40% este constituţională. Dar guvernarea PeNeListo-USeRistă este preocupată doar de tragerea la sorţi a funcţiilor, pentru a-şi mulţumi clientela politică. Meritocraţia promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

El menţionează că PSD va prezenta alternativa sa de buget al României.

„Se plâng că nu au bani, dar niciun moment nu s-au gândit să găsească soluţii. Pentru că ele există! PSD va prezenta alternativa sa de buget al României pentru a demonstra că bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele şi politrucii lor”, conchide Ciolacu.

Judecătorii CCR au respins, miercuri, sesizarea Guvernului cu privire la legea pentru aprobarea rectificării bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020, care prevăd, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Comenteaza