Ciolacu îi dorește sărbători liniștite lui Orban. "Să stea liniştit, nu va fi demis printr-o moțiune de cenzură”

Ciolacu îi dorește sărbători liniștite lui Orban. "Să stea liniştit, nu va fi demis printr-o moțiune de cenzură”
| Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, că va fi "categoric" depusă o moţiune de cenzură împotriva guvernului Orban, însă nu înainte de sărbători.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

”Nu-mi cereţi să iau decizii în care eu nu am fost mandatat de colegii mei. Am un mandat foarte clar. Partidul nu mai este condus, cel puţin în acest moment, de un <tătuc>. Este o conducere colectivă. Eu mă bucur. O să ne luăm fiecare sarcinile noastre şi vom merge mai departe”, a declarat Marcel Ciolacu, conform Mediafax.

El a mai spus că după congres, despre care a spus că va avea loc în luna februarie, se va lua într-un for mai larg o decizie referitoare la depunerea unei moţiuni de cenzură, dar şi a politicii de alianţe a partidului.

”Opoziţia are dreptul să depună moţiuni de cenzură. Categoric că vom depune o moţiune. Acum nu am dori să picăm în aceeaşi patimă a fostei opoziţii să depunem moţiunii de dragul de a depune moţiuni de cenzură. Domnul Orban să stea liniştit, încă nu sunt probleme ca dânsul să fie demis printr-o moţiune de cenzură. Mai vedem după sărbători”, a mai spus Ciolacu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza