Ciolacu îl ironizează pe Mircea Geoană: „Dânsul are experienţă de preşedinte, a mai fost câteva ore”

Ciolacu îl ironizează pe Mircea Geoană: „Dânsul are experienţă de preşedinte, a mai fost câteva ore”
| Foto: defapt.ro

Liderul PSD a afirmat, luni seară, că nu comentează niciodată cifrele unor sondaje, dar, dacă Mircea Geoană este atât de bine poziţionat cum îl arată ultimele sondaje la prezidențiale, nu ar mai avea sens să se mai facă alegeri.

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat despre sondajele care-l poziţionează pe Mircea Geoană pe primul loc în intenţiile de vot pentru alegerile prezidenţiale.

”Eu n-am comentat niciodată nici sondajele pe care le plăteşte partidul social democrat. Este opinia unui sondaj”, a răspuns Ciolacu, potrivit news.ro.

Cînd i s-a atras atenţia că Mircea Goeană este pe primul loc şi la încredere şi la opţiunea de vot, Ciolacu a afirmat: ”Să fie! Atunci nu mai facem alegeri, dacă e aşa de.... Ce rost mai are să facem alegeri. Dânsul are experienţă de preşedinte, a mai fost câteva ore! Cu asta am încheiat”.

Liderul social-democrat afirmă că nu a făcut sondaje care să-l vizeze.

”Eu nu mi-am făcut sondaje în ceea ce mă priveşte. N-are rost să spun cum stă domnul Geoană (...) Eu sunt obişnuit...Ce, e primul politician care face acest lcuru, încearcă să creeze...Candidatul cel mai important pentru mine este cel pe care-l vor decide colegii mei”, a mai afirmat președintele PSD.

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană se situează pe primul loc în intenţiile de vot la alegerile prezidenţiale, cu 26,2%, urmat de Marcel Ciolacu, Diana Şoşoacă, George Simion şi Nicolae Ciucă, relevă datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

Dacă Geoană nu candidează, primul loc îi revine lui Ciolacu, cu 27,4% din voturi, urmat de Şoşoacă, Simion şi Ciucă.

Comenteaza