Ciolacu invită USR PLUS și AUR să semneze moțiunea PSD: "Stimați colegi, lăsați poveștile!"

Ciolacu invită USR PLUS și AUR să semneze moțiunea PSD: "Stimați colegi, lăsați poveștile!"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a publicat textul moțiunii de cenzură pe care PSD o va depune la adresa Guvernului Cîțu și invită AUR și USR să o semneze "fără șantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure".

Marcel Ciolacu le transmite celor de la USR PLUS și AUR, că PSD este dispus să discute textul moţiunii pe care a pregătit-o pentru a da jos Guvernul. Invitația liderului social-democrat vine în condiţiile în care și USR PLUS, și AUR intenționează să depună o moţiune de cenzură în Parlament și au purtat discuții în acest sens.

"Un lucru e clar! Acest guvern, care a adus haos și sărăcie, trebuie să plece acum! Iar pentru asta există o singură variantă: toți cei interesați să semneze alături de noi moțiunea de cenzură de mai jos! Fără șantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure.

Așadar, stimați colegi de la USR: lăsați poveștile! Vreți să rămâneți în Guvern? Sau vreți - cu adevărat!- ca acest guvern să pice?

Așadar, stimați colegi de la AUR: lăsați poveștile! Vreți să vă faceți capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreți ca Guvernul Cîțu să plece?

Aveți probleme cu textul? E ceva neadevărat? Haideți să stăm la aceeași masă și să-l discutăm! Pentru că, nu-i așa, cu toții ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîțu!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Comenteaza