Ciolacu: Preşedintele Iohannis este nevoit să mintă periodic pentru a acoperi incompetenţa Guvernului Orban

Ciolacu: Preşedintele Iohannis este nevoit să mintă periodic pentru a acoperi incompetenţa Guvernului Orban
| Foto: mediafax

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara că preşedintele Klaus Iohannis "este nevoit să mintă periodic" pentru a acoperi incompetenţa Guvernului Orban.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Preşedintele Iohannis este nevoit să mintă periodic, să iasă la televizor. Este guvernul său. Acest Guvern condus de Orban s-a dovedit total incompetent.

Mai nou, după raportul Curţii de Conturi, sunt şi hoţomani. Cel mai grav dintre toate, sunt lipsiţi de orice credibilitate, după modul lor de a se comporta, ca şi guvernanţi. În această perioadă a pandemiei, modul de comportament social, faci chefuri în biroul primului ministru, fără mască. Şi atunci, preşedintele ar fi avut două alternative.

Să iasă şi să recunoască că acest Guvern este un eşec politic total sau să continue să încerce să-i acopere periodic, cu credibilitatea funcţiei prezidenţiale, să-i tragă după el, să depăşească aceste alegeri. De aceea şi această obsesie de a avea alegerile cât mai repede, pentru că vede că nu funcţionează acest Guvern (...) Ca să acoperi toate aceste lucruri îţi creezi un duşman imaginar sau neimaginar, tradiţional - PSD şi ataci PSD", a declarat ieri Marcel Ciolacu.

Afirmaţia liderului PSD vine în replică la declaraţia făcută miercuri de preşedintele Klaus Iohannis că "prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi".

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza