Cioloș: „Am depus lista și programul de guvernare. Suntem într-un moment în care nu ne mai putem permite să pierdem nicio secundă”

Cioloș: „Am depus lista și programul de guvernare. Suntem într-un moment în care nu ne mai putem permite să pierdem nicio secundă”

Premierul desemnat Dacian Cioloş a anunţat, luni, că a depus la Parlament lista cu miniştri şi programul de guvernare.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Liderul USR a subliniat că este nevoie de un executiv capabil să îşi asume măsurile dificile care urmează şi că aşteaptă ca partidele să voteze acest Cabinet.

"Avem nevoie, în cazul în care acest guvern trece, de oameni care să răspundă rapid nevoilor politice şi care să îşi asume măsurile dificile care urmează. Noi suntem pregătiţi să ne asumăm aceste măsuri dificile. Din păcate, suntem într-un moment în care nu ne mai putem permite să pierdem nicio secundă. Avem nevoie de un executiv capabil să îşi asume în fiecare minut deciziile necesare şi să poate să acţioneze imediat", a afirmat Cioloş, potrivit Agerpres.

Premierul desemnat a spus că programul propus poate părea dur, dar este necesar.

"Programul nostru, programul de guvernare pe care l-am propus, poate să pară dur, dar e necesar, pentru că în situaţii excepţionale e nevoie şi de măsuri excepţionale. Ne vom concentra pe priorităţile evidente în momentul de faţă, avem nevoie de soluţii şi de măsuri imediate pentru criza sanitară. Deja e prea târziu şi vedem că mor zilnic oameni, zilnic sute de oameni, şi trebuie în acelaşi timp să ne pregătim pentru criza energetică ce poate să lovească puternic oamenii în această iarnă", a adăugat Dacian Cioloş.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza