Cioloș speră la sprijin din partea lui Emil Boc: Mă văd cu el de fiecare dată când merg la Cluj, am făcut o tradiție din asta

Cioloș speră la sprijin din partea lui Emil Boc: Mă văd cu el de fiecare dată când merg la Cluj, am făcut o tradiție din asta
| Foto: g4media.ro

Dacian Cioloș a vorbit marți seara despre negocierile pe care le va purta cu PNL și UDMR. În discuţie a adus numele primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, despre care spune că l-a întâlnit adesea când a venit în oraş.

Dacian Cioloș, premierul desemnat, a vorbit marți seara despre negocierile pe care le va purta cu PNL și UDMR. „Nu știm dacă putem continua această coaliție. Sunt contacte”, a spus președintele USR la postul de televiziune B1 citat de digi24.ro.

Premierul desemnat de preşedintele Klaus Iohannis, Dacian Cioloş, a mai precizat că nu s-a discutat deocamdată în partid despre împărțirea ministerelor „pentru că nu suntem încă acolo”.

„Nu am discutat în partid despre împărțirea ministerelor pentru că nu suntem încă acolo. Nu știm dacă putem continua această coaliție. Sunt contacte. Mulți colegi din USR au contacte cu lideri din PNL, din UDMR. Evident că discutăm. Ne vedem”, a spus Dacian Cioloș.

„Eu cu Emil Boc mă văd aproape de fiecare dată când mă duc la Cluj, am făcut o tradiție din asta. Cu Ilie Bolojan nu am mai discutat de ceva vreme. Dar astea sunt discuții amicale, dar acum e vorba de altceva.

Florin Cîțu este președintele PNL, există o structură de conducere care va fi mandatată să discute. Ei au mandatul și ideile pe care să le pună pe masă”, a mai adăugat președintele USR.

Comenteaza