Ciorbea prezintă la Cluj reţeta sa pentru PNŢCD: aduce revoluţionari, foşti deţinuţi, studenţi şi patroni

Ciorbea prezintă la Cluj reţeta sa pentru PNŢCD: aduce revoluţionari, foşti deţinuţi, studenţi şi patroni
Foştii deţinuţi, dar şi asociaţii de revoluţionari sau de studenţi, de patroni, vor fi invitate să între în PNŢCD, a anunţat astăzi la Cluj preşedintele partidului, fostul premier Victor Ciorbea.

"Vor exista probabil chiar şi anumite forme de manifestare din zona sindicală, care să ocupe acest segment, pentru a crea o platformă politico-civică şi să încercăm să venim în faţa românilor drept o posibilă alternativă", a spus Ciorbea. Acesta adaugă că "din nefericire" societatea civilă din România "a cam trecut într-un con de umbră" după anul 2000. "Manifestările ei au devenit tot mai reduse. Vrem să o reactivăm, nu să o politizăm", a adăugat Ciorbea.

"Dacă n-ar fi atâta corupţie, dacă n-am avea de-a face cu acest fenomen instituţionalizat şi generalizat, cu atâţia hoţi şi interlopi, cu încrengături în lumea politică, şansele de redresare a României ar fi mult mai mari"

Ciorbea a venit la Cluj şi pentru că are mai multe procese pe rolul Curţii de Apel Cluj, astăzi şi mâine. Acesta este avocat, alături de soţia sa, în casa de avocatură "Ciorbea & Ciorbea".

Comenteaza