Cîțu: Am ajuns la guvernare la timp. Altfel, Grecia scria pe noi

Cîțu: Am ajuns la guvernare la timp. Altfel, Grecia scria pe noi

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, transmite că, prin măsurile pe care le va lua, guvernul PNL va „schimba direcția” țării și că, dacă PSD ar fi continuat să guverneze, România ar fi avut o soartă similară cu cea a Greciei.

„Am prezentat situația reală acum venim cu SOLUȚII! Modelul economic implementat de guvernarea socialistă în ultimii ani a fost simplu: după noi pototpul. Am explicat în toți acești ani că este o politică economică FALIMENTARĂ să crești cheltuielile NEPRODUCTIVE din pix. Am dat nenumărate exemple care demascau propganda sau/și analfabetismul economic al socialiștilor. Degeaba le-am spus că modelul implementat de ei, copiat de la greci și argentienieni, a dus în Grecia la tăierea pensiilor de 11 ori în 6 ani. Ei au continuat cu distrugerea economiei", a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Ministrul spune că spune că PNL a ajuns „la guvernare la timp”.

Am ajuns la guvernare la timp. Dacă socialiștii PSD-iști ar fi continuat să guverneze Romania vă garantez că Grecia scria pe noi. Avem soluții și vom reuși să schimbam direcția! Dar, trebuie să înțelegem cu toții că promisiunile socialiștilor din ultimii ani nu au susținere în economia reală. În perioada următoare veți vedea o serie de măsuri atât pe partea de cheltuieli, s-a terminat cu dezmățul pe banul public, dar și pe partea de venituri. Suntem o guvernare responsbilă dar mai ales o guvernare liberală care înțelege că bunăstarea apare prin eliberarea și mai ales utilizarea eficientă a resurselor din sectorul privat”, a mai scris ministrul Finanțelor Publice.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza