Cîțu: Am trimis demisiile miniştrilor USR PLUS și propunerile la Cotroceni

Cîțu: Am trimis demisiile miniştrilor USR PLUS și propunerile la Cotroceni

Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri, că trimis demisiile miniştrilor USR PLUS şi propunerile la Cotroceni.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri dimineața, că a transmis demisiile miniștrilor USR PLUS la Cotroceni și propunerile de interimat.

Acesta a convocat o ședință a Biroului Politic Național al PNL pentru a vota rezoluția ca toți parlamentarii partidului să susțină demersurile Guvernului și “să nu facă vreun demers împotriva propriului guvern indiferent de funcția pe care o au”.

„PNL nu face guvern cu PSD. Să fie foarte clar, PNL nu face guvernare cu PSD. Foarte clar vom face acest lucru în interior. Cine face demersuri împotriva propriului guvern se va supune consecințelor propriului statut. Mi se pare bizar să faci demersuri propriului partid. Orice demers împotriva propriului guvern, este inadmisibil așa ceva”, a mai precizat Cîțu.

Posturile rămase vacante ar urma să fie împărțite astfel: Florin Cîțu ar urma să preia Ministerul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu pe cel al Transporturilor, Cseke Attila ar putea prelua portofoliul de la Sănătate, Tanczos Barna cel de Cercetare și IT, Virgil Popescu ar putea prelua Ministerul Economiei, iar Lucian Bode pe cel al Justiției.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza