Cîțu, după declarațiile lui Boc la adresa sa: "Mă onorează și mă responsabilizează"

Cîțu, după declarațiile lui Boc la adresa sa: "Mă onorează și mă responsabilizează"

Premierul Florin Cîțu a este onorat şi responsabilizat de afirmațiile lui Emil Boc care a spus că actualul premier este opțiunea cea mai bună pentru conducerea Partidului Național Liberal.

Florin Cîţu a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă sâmbătă, cum comentează declarația lui Emil Boc, care a afirmat este cea mai bună opţiune pentru conducerea PNL

"În primul rând nu avem un Congres al PNL. În al doilea rând, opinia domnului, astăzi primar, fost preşedinte de partid, este una care mă onorează şi bineînţeles mă responsabilizează, dar vom discuta despre toate aceste lucruri atunci când vom avea un calendar pentru Congres", a răspuns Florin Cîţu.

Premierul a subliniat că trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes ca să se poată desfăşura şi Congresul PNL.

"Dacă PNL vrea să aibă Congres anul acesta, trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. Toţi primarii trebuie să se implice deoarece fără o campanie de vaccinare de succes nu poţi să ai astfel de eveniment anul acesta", a mai spus Cîţu.

Emil Boc a fost întrebat miercuri, la Digi 24, dacă Florin Cîţu este cea mai bună opţiune pentru conducerea PNL.

"Din punctul meu de vedere, cred că da, dar decizia îi aparține domnului prim-ministru. O competiție este binevenită în PNL, este un partid viu, un partid dinamic, are nevoie de a avea o confruntare ideologică, repet, care să unească, nu să dezbine, pe proiecte, pe propuneri, cei mai buni din PNL, astfel încât să formăm o echipă puternică pentru următoarele competiții politice", a spus Emil Boc.

Totodată, edilul Clujului a spus și că "avem un premier precum Florin Cîțu, care înțelege bine mecanismele economice".

"Avem nevoie de un guvern și de un președinte la PNL care să fie racordat la timpul prezent al României și al Europei. Dacă se adâncește în continuare pandemia, vom avea recesiune, dar dacă lucrurile merg așa cum arată acum, că ieșim treptat, dar sigur din pandemie, vom putea să reușim să evităm o recesiune economică și de aceea mă bucur că avem un premier precum Florin Cîțu, care înțelege bine mecanismele economice, înțelege bine că locul de muncă este cea mai bună formă de protecție socială, înțelege bine că avem nevoie de reformarea acestei țări cu măsuri concrete și este un om politic recent, venit în această sferă cu foarte multe gânduri pozitive și care își dedică energia pentru ceea ce înseamnă viitorul Românie'', a mai afirmat Emil Boc.

Comenteaza