Cîțu spune că nu el i-a propus funcția de ministru al Digitalizării lui Marcel Boloș: „Așteptăm o propunere din partea colegilor din Ardeal”

Cîțu spune că nu el i-a propus funcția de ministru al Digitalizării lui Marcel Boloș: „Așteptăm o propunere din partea colegilor din Ardeal”
| Foto: g4media.ro

Președintele liberalilor susține că va fi o şedinţă a conducerii PNL, joi, în care se va lua o decizie în ceea ce privește propunerea pentru șefia ministerului Digitalizării.

Florin Cîţu a declarat, miercuri, despre anunţul lui Marcel Boloş că a acceptat să preia funcţia de ministru al Digitalizării, că el nu i-a făcut această propunere şi că aştepta o propunere din partea colegilor din Ardeal.

”Aici am văzut câteva comentarii bizare. Eu nu i-am făcut această propunere domnului Boloş. Eu aşteptam o propunere din partea colegilor din Ardeal”, a spus fostul premier, întrebat despre afirmaţiile lui Marcel Boloş.

Liderul PNL a menţionat că partidul va avea un BPN mâine, în care se va lua decizia privind portofoliul Cercetării şi Digitalizării.

”În BPN se va lua o decizie cine va fi propunerea, aştept propunerea cu susţinerea respectivă, să fie, bineînţeles, o propunere politică, şi după aceea vom decide”, a spus șeful Senatului, potrivit news.ro.

”Mâine voi vedea propunerea colegilor mei din Ardeal şi apoi vom vedea”, a mai spus Cîţu, întrebat dacă noul ministru trebuie să fie membru PNL. 

Fostul ministru al Fondurilor Europene Marcel Boloş a confirmat, marţi, că a acceptat propunerea colegilor săi liberali pentru a deveni următorul ministru al Digitalizării. Boloş susţine că, dacă nu va avea rezultate, se va retrage.

Comenteaza