Clujeanul Rareş Bogdan, posibil candidat surpriză al PNL la Camera Deputaţilor

Clujeanul Rareş Bogdan, posibil candidat surpriză al PNL la Camera Deputaţilor
Rareş Bogdan, jurnalistul Realitatea TV şi Ziua de Cluj, a fost validat, astăzi, de Comitetul Naţional Executiv al PNL pentru a participa la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"Este onorant pentru un jurnalist să fie considerat suficient de credibil încât să i se propună să contribuie la progresul ţării sale angajându-se direct în luptă, nu analizând de pe margine. Sunt mulţi telespectatori, cititori, care în momentul când ne aud criticând, ne trag de guler şi ne întreabă ce soluţii avem noi, ce am face în locul guvernanţilor. Mereu îţi vine să spui: pentru soluţii sunt alţii plătiţi, noi suntem câinele de pază al democraţiei. Vine însă un moment când îţi doreşti să te implici mai mult. Nu ştiu încă dacă acel moment a venit deja.... Voi analiza propunerea domnului Antonescu, va trebui să mă gândesc în ce măsură mă pot înregimenta politic fiind, totodată, independent şi ţinând mult la acest statut de jurnalist independent. Dacă voi accepta, va fi în condiţii pe care le voi negocia cu domnul Crin Antonescu şi ceilalţi fruntaşi liberali. La mine în Apuseni, oamenii au fost mereu liberi. Iar eu iubesc Apusenii şi Transilvania mea mai presus de orice pe lumea asta! ", a declarat Rareş Bogdan, pentru PROVINCIANEWS.RO.

Rareş Bogdan va trebui să dea, până marţi seara, un răspuns la propunerea PNL de a candida pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din Sectorul 6 Bucureşti, Sectorul 1 Bucureşti sau Colegiul 3 Cluj.

În contrapondere la propunerea cu Gigi Becali, Crin Antonescu a venit cu patru nume aparţinând societăţii civile: Sorin Ilieşiu, cineast membru al Grupului de Dialog Social, profesorul Vlad Nistor, preşedintele Colegiului Academic al Universităţii Bucureşti, profesorul Daniel Barbu şi jurnalistul Rareş Bogdan.

 

Comenteaza