Clujeanul Sorin Moldovan a ratat șefia Comisiei de Apărare din Camera Deputaților

Clujeanul Sorin Moldovan a ratat șefia Comisiei de Apărare din Camera Deputaților
| Foto: Facebook.com/Sorin Moldovan

Deși deputatul Sorin Moldovan a fost pe lista scurtă pentru a ocupa această funcție, liberalii l-au ales pe Pavel Popescu, președintele PNL Sector 4.

Propunerea de a-l numi pe Pavel Popescu în fruntea Comisiei de Apărare din Camera Deputaților a venit din partea liderului PNL, Florin Cîțu. Este vorba de o funcție importantă mai ales în aceste zile, în care situația tensionată dintre Rusia și Ucraina pune România într-o postură complicată, în jocul geopolitic din flancul estic al NATO. 

ZIUA de CLUJ l-a contactat pe Sorin Moldovan pentru a afla mai multe detalii despre această decizie luată în interiorul Partidului Național Liberal.

„Aceasta a fost propunerea președintelui partidului, iar Biroul Executiv a votat. Nu sunt dezamăgit, chiar sunt foarte bine. Rămân vicepreședintele Comisiei în continuare. Este decizia partidului și o respect”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, deputatul PNL Cluj.

Liderul liberalilor din Sectorul 4 al Capitalei, Pavel Popescu, a fost adus în PNL de Alina Gorghiu și impus de Ludovic Orban ca șef de filială, dar ulterior a trecut în echipa lui Florin Cîțu.

Comenteaza