Clujul are un nou subprefect. Cine este Budai Bela

Clujul are un nou subprefect. Cine este Budai Bela

Budai Bela a fost numit în funcţia de subprefect al județului Cluj în cadrul ședinței de Guvern din 4 februarie.

"Sunt onorat de numirea în această funcție deosebită și doresc să mulțumesc Guvernului României  pentru încrederea acordată. (...) Succesul se datorează în mod clar lucrului în echipă și-mi exprim deschiderea spre o colaborare eficientă și interinstituțională, astfel încât toate activitățile și acțiunile noastre să aibă eficiența dorită", a transmis Budai Bela joi, în cadrul ceremoniei de învestire.

Noul subprefect a mai lucrat în cadrul Instituției Prefectului în perioada 1996-2000. De asemenea, a fost Secretar respectiv Secretar General în două Unități Administrativ Teritoriale din județul Cluj, comuna Aiton și comuna Gârbău.

Amintim că, marţi, 28 ianuarie 2020, Irinei Munteanu a fost numită în funcţia de subprefect al Clujului. Irina Munteanu a ocupat funcția de director executiv în cadrul Direcției Relații cu Comunitatea din Primăria Câmpia Turzii, din 2016 şi până în prezent. Ea a fost și candidat al PNL Cluj la Camera Deputaților, însă locul de pe listă nu a trimis-o în Parlamentul României.

Comenteaza