Colegii din şefia PNL îl pârăsc pe Nicoară la Antonescu. Vezi documentul

Colegii din şefia PNL îl pârăsc pe Nicoară la Antonescu. Vezi documentul
PNL Cluj îl pârăşte pe preşedintele filialei Marius Nicoară la Crin Antonescu, după ce PNL şi PSD au împărţit colegiile la alegerile parlamentare din toamnă.

"Nu suntem de acord să cedăm colegiul 3 Deputaţi Cluj-Napoca pentru colegiul 1 Deputaţi", spun semnatarii informării către preşedintele PNL Crin Antonescu. Primul dintre semnatari e chiar preşedintele Consiliului Judeţean Cluj Horea Uioreanu. În fapt, Nicoară ca preşedinte de filială este pârât de o parte dintre vicepreşedinţi, este vorba de Mihai Szeplekan, Gavrilă Iuga şi Sorin Abrudan.


Semnatarii reproşează că în şedinţa din 4 octombrie Nicoară a arătat că nu se poate convoca Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Cluj în 8 octombrie aşa cum era iniţial prevăzut şi a propus ca alternativă data de 13 octombrie. "Drept urmare Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Cluj a fost convocată pe 14 octombrie la ora 14, determinându-ne să ignorăm decizia BPC PNL. Ulterior şedinţei BPT Cluj, în urma discuţiilor purtate cu organizaţiile PNL din ţară, am constatat că au avut loc Delegaţii Permanente Teritoriale conform deciziei PNL pe care preşedintele PNL Cluj o consideră nestatutară", arată semnatarii.

Comenteaza