Conflict mocnit între liderii PMP de la Cluj. Candidatul cu capul în jos l-a scos din joc pe preşedintele de la municipiu

Conflict mocnit între liderii PMP de la Cluj. Candidatul cu capul în jos l-a scos din joc pe preşedintele de la municipiu
Alte câteva partide şi-au depus liste de candidaţi la biroul electoral pentru Consiliul Judeţean Cluj, pe lângă deja înscrisele PSD, PNL şi UDMR.

Astfel, PMP, ALDE şi Partidul Socialist au depus liste de candidaţi pentru consiliul judeţean.

Una dintre surprizele listei PMP este aceea că singurul consilier judeţean al partidului, Rareş Rusu, (n.red.- e adevărat, ales pe listele PDL în 2012), nu se regăseşte pe lista de candidaţi a partidului pentru forul judeţean.

Este o decizie a domnului preşedinte Adrian Gurzău, pe care i-o respect în integralitate, dânsul a întocmit această listă pe care şi-o asumă. Eu voi ajuta partidul chiar dacă nu sunt pe listă astfel încât PMP să obţină cele mai bune rezultate. Le doresc mult succes colegilor mei", a declarat consilierul judeţean Rareş Rusu pentru ZIUA de CLUJ.

Rareş Rusu este şi preşedintele organizaţiei PMP Cluj-Napoca. Adrian Gurzău, preşedintele organizaţiei judeţene a PMP şi candidatul acestei formaţiuni la postul de primar al Clujului, nu a dorit să comenteze prea mult absenţa lui Rareş Rusu de pe lista de candidaţi pentru consiliul judeţean, spunând doar că „a fost o discuţie internă a partidului".

Adrian Gurzău apare în afise electorale, cu capul in jos, pe care scrie: "N-us picat din cer, ci văd Clujul altfel".

Un alt partid care a depus liste de candidaţi pentru forul judeţean este ALDE. Lista liberalilor şi democraţilor este deschisă de deputatul Mircea Irimie, care candidează şi la postul de primar al municipiului Turda.

Urmează apoi pe următoarele locuri Valentin Pop (fost consilier judeţean), Eugen Druţă (consilier judeţean), Daniel Păcurar, Sorin Platon şi Dumitru Ilie Crişan.

 

 

Comenteaza