Congresul PSD. Și-a retras candidatura și Ecaterina Andronescu: Fac apel la români să nu-și piardă încrederea în PSD

Congresul PSD. Și-a retras candidatura și Ecaterina Andronescu: Fac apel la români să nu-și piardă încrederea în PSD

Nicolae Bănicioiu şi Ecaterina Andronescu, candidaţi la funcţia de preşedinte executiv al PSD s-au retras într-un final, și i-au acuzat pe organizatorii congresului extraordinar al partidului că nu au posibilitatea să se adreseze delegaţilor înainte de vot.

Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu au susţinut o declaraţie de presă comună.

Bănicioiu a spus că și Dragnea ar trebui să-i urmeze exemplu de a-i ceda locul unei doamnei. "Votul a început la 1 jumate. Acest congres a fost făcut pentru a echilibra balanța de gen în PSD. Eu am vrut să cedez candidatura mea doamna Andronescu. Și Dragnea dacă iubește candidatura de gen ar trebui să-i cedeze dnei Dăncilă locul. În PSD nu a fost niciodată această situație. Nu acesta este PSD.", a spus Bănicioiu.

Iar Ecaterina Andonescu a continuat: "Cetățenii să nu-și piardă încrederea. Partidul are profesioniștii săi. Mi s-a părut umilitor ca după 22 de ani de PSD, să fiu în situația să fiu cu mâna întinsă să mi se accepte candidatura."

Andronescu a mai susţinut că şi-a depus candidatura pentru a le arăta colegilor mai tineri că se poate, însă jocurile au fost făcute înainte de Congres, iar ei i s-a părut "absolut umilitor" ca după mai bine de 20 de ani de activitate în partid să fie nevoită să stea "cu mâna întinsă" pentru a-i fi acceptată candidatura.

Comenteaza