Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu, dat afară de Băsescu

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu, dat afară de Băsescu
Potrivit unui comunicat de presă remis, joi, de Administraţia Prezidenţială, începând cu data de 1 mai 2011 vor înceta, "prin acordul părţilor", raporturile de muncă ale lui Sebastian-Laurenţiu Lăzăroiu cu Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, 28 aprilie, decretul de eliberare din funcţia de consilier prezidenţial a lui Sebastian Lăzăroiu, care ocupa poziţia de consilier prezidenţial, la Departamentul de Planificare şi Analiză Politică al Administraţia Prezidenţială, din 2007.

Lăzăroiu a precizat, într-o declaraţie remisă joi Mediafax.ro, că doreşte să se dedice analizei politice şi că nu vrea ca analizele sale politice să fie asociate instituţiei prezidenţiale. 

Într-un interviu publicat în urmă cu câteva zile, Sebastian Lăzăroiu a declarat că, în timp, UDMR nu va mai exista ca atare, iar curentele din Uniune vor fi absorbite în 10-15 ani de partidele politice româneşti, afirmaţiile fiind criticate de lideri ai UDMR. Chiar președintele UDMR, Kelemen Hunor, a cerut explicații după acest interviu.

În plus, potrivit unor surse ziuadecj.ro, Lăzăroiu s-ar fi certat joi cu ministrul Elena Udrea, una dintre persoanele apropiate președintelui.

Sebastian Lăzăroiu este a treia ”victimă” de la Președinție a Elenei Udrea, după Andrei Pleșu și Adriana Săftoiu.

Comenteaza