Continuă dialgoul între premier și PSD: „Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a minţit el pe români"

Continuă dialgoul între premier și PSD: „Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a minţit el pe români"
| Foto: Arhiva

PSD susţine că premierul Florin Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit "cât de tare i-a minţit el pe români" când "a umflat din pix" valoarea finanţărilor acordate economiei pentru a depăşi criza COVID-19.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Premierul-Datorie Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a minţit el pe români când a umflat din pix valoarea finanţărilor acordate economiei pentru a depăşi criza COVID-19. În realitate, pe mâna lui Cîţu, România a atins recordul celui mai firav pachet de stimulare dintre ţările UE, de doar 1,4% din PIB - de 5 sau chiar 10 ori mai puţin decât vecinii săi!

Degeaba vrea Cîţu să răstălmăcească scrisoarea CE şi să facă din negru alb. Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, 'before COVID outbreak' (înainte de criza COVID-19 - traducere pentru absolventul de universitate americană Florin Cîţu). Nu le pasă deloc de ţară", se arată într-un mesaj postat pe Facebook de PSD, potrivit Agerpres.

Social-democraţii adaugă că "şeful politic al lui Cîţu" continuă modelul "totul pentru noi, nimic pentru români", "cu a doua serie a Ciolaniadei".

„Orban împarte funcţii filialelor PNL, în timp ce viaţa românilor se degradează dramatic. Farmaciile sunt în pericol să rămână fără tratamente esenţiale pentru pacienţi, după ce statul a întârziat şi 150 de zile plata medicamentelor. Fiscul a început prigoana împotriva datornicilor chiar de Revelion, iar acum vrea să impoziteze ajutoarele de stat primite de români în pandemie.

Milioane de români s-au trezit cu factura la energie scumpită fiindcă Guvernul PNL n-a vrut să definească prin lege consumatorul vulnerabil. La ordinul supra-premierului Iohannis, care conduce Cabinetul stil 'cîţu-cîţu', ca pe un animal de companie, guvernarea ţeparilor duce ţara direct în prăpastie", afirmă PSD.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, vineri, că, de câteva zile, circulă un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finanţelor, explicând că documentul este în limba engleză, iar acest lucru este o "barieră" pentru PSD.

"Pentru mine, campania electorală s-a terminat. Dar se pare că nu pentru toată lumea. De câteva zile circulă un fake news despre o scrisoare a CE pentru Ministerul Finanţelor din România. Există o singură explicaţie pentru acest fake news. Scrisoarea este în engleză, iar la PSD este clar o barieră acest lucru", a scris Cîţu, pe Facebook.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza