Contracandidatul lui Șulea la Primăria Florești: "Nu suntem într-o dictatură"

Contracandidatul lui Șulea la Primăria Florești: "Nu suntem într-o dictatură"

Reprezentantul Pro România, Radu Fărcaș, candidat la Primăria Florești, îl somează pe actualul edil Horia Șulea să anuleze amenzile pe care acesta le-a aplicat unor localnici care obișnuiesc să-i critice activitatea pe Facebook.

”Suntem consternați că în anul 2020, într-un regim democratic, primarul celei mai mari comune din țara noastră are astfel de preocupări care trădează trăsături narcisistoparanoice, în loc să acorde atenție implementării măsurilor pentru prevenirea răspândirii  noului coronavirus sau gospădăririi acestei comunități care, pe bună dreptate, devine tot  mai vocală cu privire la problemele cu care se confruntă”, declară liderii PRO România Cluj.

”Domnule viitor fost-primar Horia Șulea, vă amintesc că nu suntem într-o dictatură și că  libertatea de exprimare reprezintă un drept al cetățenilor acestei țări, un drept câștigat cu  sânge acum 30 de ani. Nu voi mai asista indiferent la modul în care vă bateți joc de acest  drept al floreștenilor. Ne-ați testat îndelung răbdarea tuturor, e de înțeles că unii au  răbufnit și și-au vărsat frustrările online. Veți fi cu siguranță taxat la vot pentru acest  comportament, dar până atunci, în primă etapă, vă solicit public să anulați amenzile pe care  le-ați dat unor cetățeni din comuna noastră pentru că și-au exprimat online nemulțumirile  cu privire la administrația dumneavoastră”, transmite Radu Fărcaș, candidatul PRO  România la Primăria Florești.

Reprezentanții PRO România iau în considerare să sesizeze Avocatul Poporului cu privire la situația creată.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza