Contre pe final de campanie

Contre pe final de campanie
O campanie electorală caracterizată de un non-combat cvasi-general, în Cluj, oferă una din rarele sale dispute abia spre final. Candidatul USL în colegiul 2 deputaţi, Steluţa Cătăniciu îşi acuză principalul adversar politic că a împrăştiat în colegiu fluturaşi „otrăviţi". Contracandidatul său, Daniel Buda (ARD) respinge acuzaţiile.

Potrivit lui Cătăniciu, oameni din echipa de campanie a lui Buda ar fi distribuit în cutiile poştale din colegiu aşa-zişi fluturaşi USL, care conţineau un pretins program de guvernare a social-liberalilor, potrivit căruia aceştia ar pregăti majorarea cu 35% a preţului la gaz, la curent ţi a cheltuielilor de întreţinere, majorarea impozitelor cu 30%, salariile bugetariilor şi pensiilor nu ar mai fi majorate, pensiile ar urma să fie plătite tot mai târziu, iar medicamentele nu ar mai fi compensate. „Doresc să atrag atenţia asupra campaniei murdare a ARD desfăşurată pe parcursul întregii campanii electorale. Am primit în poştă materiale făcute în numele USL, de unde rezultă disperarea din ce în ce mai evidentă, disperare care, în această campanie electorală, s-a manifestat printr-un afişaj agresiv şi prin informaţii denigratoare la adresa USL", a declarat Cătăniciu.

Candidatul ARD în acelaşi colegiu susţine că n-are nici o legătură cu fluturaşii respectivi. „Nu am nici o responsabilitate şi nici o implicare în conceperea şi difuzarea unor atacuri la persoana contracandidaţilor mei şi nici nu-mi stau în fire şi în obicei asemenea metode şi tehnici de campanie electorală suburbană. Am dovedit, pe parcursul acestei campanii, că unica mea preocupare a fost să propun clujenilor proiecte şi politici publice care să unească şi nu să dezbine", a reacţionat Buda.

Comenteaza