Contre pe legalizarea prostituţiei. Un europarlamentar, făcut "curvă politică"

Contre pe legalizarea prostituţiei. Un europarlamentar, făcut
Legalizarea prostituţiei transformă România în Sodoma şi Gomora, se scandalizează Daniel Buda. E o "curvă politică", replică Remus Lăpuşan.

Co-preşedintele ACL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a reacţionat virulent la declaraţiile ministrului Finanţelor, Ioana Petrescu. Într-o emisiune la Antena 3, Ioana Petrescu a lăsat să se înţeleagă că doreşte legalizarea prostituţiei.

"Societatea românească, eminamente creştină, nu poate tolera un astfel de demers de a face rost de bani cu orice pret, încalcând preceptele morale şi cele biblice. Ştiu că pomenile electorale au fost cu nemiluita, dar toate au o limită! Printr-un astfel de comportament, atât Victor Ponta, cât şi ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, transformă România în Sodoma si Gomora care au
fost distruse de mâna lui Dumnezeu din cauza desfrâului si a dezmăţului găsite în aceste cetăţi. Ştim că niciodată comuniştii nu l-au recunoscut pe Dumnezeu, iar Victor Ponta nici atât, dar legalizarea prostituţie ar constitui un sacrilegiu! Cred ca toate bisericile creştine ar trebui să ia urgent poziţie publică împotriva acestui demers. Mă îndoiesc însă că cei care trimit circulare preoţilor, îndemnând sa voteze un român şi un ortodox, sunt capabili să înţeleagă că nu religia poate salva omenirea, ci credinţa."
, a afirmat Buda.

Declaraţia lui Buda a primit însă replică de la PSD. Remus Lăpuşan l-a ironizat pe europarlamentarul clujean, despre care a spus că este o "curvă politică" şi că acesta se teme să nu fie impozitat. "Deocamdată Ministerul Finanţelor este cel care trebuie să aducă bani la buget. Se pot purta tot felul de discuţii, dar de acolo şi până să iasă domnul Buda cu reacţie politică e o cale lungă. Dânsul e o "curvă politică" şi se teme să nu aibă probleme, să nu fie impozitat", a spus şeful PSD Cluj.

Totul a plecat de la această declaraţie a Ioanei Petrescu:

„Deocamdată prostituţia este ilegală. Dacă prostituţia devine legală atunci va deveni o activitate economică legală generatoare de profit. Orice ban în plus la buget contează".

Comenteaza