Controversata Diana Şoşoacă rămâne fără AUR! Ce motive au invocat liderii partidului pentru excluderea senatoarei

Controversata Diana Şoşoacă rămâne fără AUR! Ce motive au invocat liderii partidului pentru excluderea senatoarei
| Foto: impact.ro

„Din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român”, a spus deputatul AUR, Dan Tănasă.

Dan Tănasă spune că decizia a fost luată de forurile de conducere ale AUR. 

„Domnul Tîrziu şi domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri”, a mai spus Dan Tănasă

Potrivit acestuia, Dianei Şoşoacă i s-a adus la cunoştinţă că ceea ce face nu este în interesul partidului, însă ar fi transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi regulile pe care trebuie să le respecte orice demnitar.

Inclusiv astăzi, senatorul Şoşoacă a avut o declaraţie politică întreruptă de Biroul Permanent al Senatului.

„Pentru declaraţii politice, politicianul nu răspunde. Este singura şansă să spui ADEVĂRUL, aşa cum îl cunoşti! A deranjat adevărul despre efectele adverse ale vaccinarii, sustţnute de cercetările Pfizer Biontech şi acuzaţiile împotriva clasei politice care distrug poporul român! Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, eu nu sunt dispusă la acest compromis”, a scris Şoşoacă, pe Facebook, după ce i-a fost întreruptă declaraţia politică.

Diana Şoşoacă este cel mai vocal parlamentar împotriva vaccinării şi împotriva măsurilor luate pentru protecţia anti-COVID-19.

Citește și:  Diana Șoșoacă a încălcat legea. Ce mesaj halucinant le transmite românilor?

Comenteaza