Cordoş asmute Curtea de Conturi pe Primăria Cluj-Napoca

Cordoş asmute Curtea de Conturi pe Primăria Cluj-Napoca
Senatorul Alexandru Cordoş (PSD) reclamă situaţia programului de reparaţii ale străzilor din Cluj-Napoca la Curtea de Conturi, pentru că, spune el, multe dintre plăţi se fac în fapt în vistieria partidului PDL.

"Am depus o sesizare preşedintelui Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, căruia i-am cerut să dispună verificarea modului în care Primăria din Cluj-Napoca a demarat programul de reparaţii ale străzilor şi aleilor din oraş şi modul în care s-au efectuat plăţile, deconturile şi restul operaţiunilor din zona financiară", a declarat Cordoş. Programul de reparaţii ale străzilor şi aleilor din Cluj-Napoca are un buget total de 390 milioane de lei.

Sesizarea a fost depusă în 27 iunie şi îi este adresată lui Văcăroiu. Cordoş arată aici că licitaţia a fost câştigată de asocierea Kiat-Diferit şi că preţul lucrărilor va fi cunoscut doar după efectuarea recepţiilor, "ceea ce înseamnă că anual întregul buget alocat reparaţiilor de străzi poate fi acordat acestui consorţiu". Cordoş aminteşte de faptul că din totalul devizelor 20% a fost plătit pentru "consultanţă", în lunile mai şi iunie. "Personal nu cred că într-un proiect de aecst tip mai poate fi vorba de consultanţă", spune el, adăugând că sumele au fost retrase în Consiliul Local.

Comenteaza